4 Eylül 2012 Salı

YOĞURTLU KANEPE


    Kardeşlerim, kuzenlerim, annem-babam tüm aile bir araya gelmeye karar verince oldukça kalabalık bir toplantı oldu. Mutfağa pek sık girmese de, kızım da bu aile sofrasına katkıda bulunmak isteyince bu lezzetli kanepeler ortaya çıktı.  
 

      YOĞURTLU KANEPE

     1 paket çok tahıllı tam buğday ekmeği
     1 kase süzme yoğurt
     1 çay kaşığı kuru nane
     2-3 kaşık zeytinyağı
     1 adet salatalık
     bi tutam tuz

     1- Süzme yoğurda tuz ilave ederek iyice ezin.

     2- İçine kuru nane ve zeytinyağı ilave ederek karıştırın.

     3- Ekmek dilimlerini üçgen biçiminde kesin, üzerlerine karışımdan sürün.

     4- Salatalık dilimleri ile süsleyerek servis yapın.


    
Yorum Gönder