Bayat ekmekleri kullanarak, sabah kahvaltılarınızı bir ziyafete dönüştürebilirsiniz. "Bayat ekmekleri nasıl değerlendirsem?" diye düşünmenize gerek kalmayacak, hatta bir daha yapabilmek için ekmeklerin bayatlamalarını bekliyor olacaksınız.
1- Ekmek dilimlerinin üzerine ince bir kat domates salçası sürün.
2- Her bir dilime, 2-3 dilim sucuk, bir dilim domates koyun.
3- En üst katman olarak, birer dilim kaşar kullanın.
4- 180-200 derecede ısıttığınız fırında kaşar peynirleri eriyene kadar kızartın.
1- Ekmek dilimlerinin üzerine ince bir kat domates salçası sürün.
2- Her bir dilime, 2-3 dilim sucuk, bir dilim domates koyun.
3- En üst katman olarak, birer dilim kaşar kullanın.
4- 180-200 derecede ısıttığınız fırında kaşar peynirleri eriyene kadar kızartın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder